YAŞAM
YAŞAM HaberleriBaşkan Hürriyet istinat duvarı çalışmasını yerinde denetledi
Başkan Hürriyet istinat duvarı çalışmasını yerinde denetledi
Kocaeli İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Turgut Mahallesi Huzur Sokak’ta devam eden istinat duvarı yenileme çalışmasını yerinde inceledi.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İzmit Belediyesi, vatandaşların güvenliği adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Turgut Mahallesi Huzur Sokak’ta yıkılma riski taşıyan mevcut istinat duvarının yerine daha dayanıklı ve güvenli bir duvar inşa ediliyor.
BÖLGE DAHA GÜVENLİ OLACAK
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de devam eden çalışmayı yerinde inceledi. Fatma Başkan, yapım süreciyle ile ilgili Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen’den bilgi aldı. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından bölge daha güvenli bir hale gelecek.
Anahtar Kelimeler:
başkan
hürriyet istinat
duvarı
çalışmasını
yerinde
denetledi
-
Trabzon'da BİK'ten uygulamalı mevzuat eğitimi -
Ticaret Bakanlığı’ndan ithalat düzenlemesi -
Kurtulmuş: Bağlantısızlar adaletsizliklere karşı sessiz kalmadı -
RTÜK’ten 'derhal tam uyum' çağrısı! İhlale ağır yaptırım uygulanacak -
Suça sürüklenen çocuk oranında artış eğilimi var! -
Bahçeli’den 'toplumsal erozyon' vurgusu: Olaylar çok yönlü ele alınmalı -
Bursa'da Anadolu’nun hikâyesi ve toprağın rengi bu sergide -
Ankara’da 25 ilçede ücretsiz sağlık taraması başladı

